<

Obavijest o upisu

Poštovani roditelji i skrbnici,


prijave za upis djece u Dječji vrtić Lekenik provode se u razdoblju od 9. do 17.  svibnja 2024. godine u 12:00 sati
Zahtjev možete predati na poveznici https://vrtici.e-upisi.hr/



Putem sustava eUpisi predaju se, sukladno Planu upisa, zahtjevi za upis u:
•    Redoviti cjelodnevni program (10-satni)
•    Redoviti jaslički program (10-satni)
•    Redoviti posebni program (10-satni)
•    Program predškole van redovitog programa (obvezan za svu djecu u godini pred polazak u školu)

Iznimno, prijave za upis za djecu u udomiteljskim obiteljima i za štićenike SOS Dječjeg sela podnose se u razdoblju od 9. do 17. svibnja 2024. godine predajom Zahtjeva za upis i dokumentacije kojom se dokazuju kriteriji za ostvarenje prednosti. Takvi zahtjevi se predaju osobno na adresu Hermanna Gmeinera 1 ili putem e-maila na adresu vrtic.lekenik.upisi@gmail.com.
Dječji vrtić Lekenik upise provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a unutar projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.
Za predaju Zahtjeva je potrebna važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani. Predaja zahtjeva moguća je koristeći vjerodajnicu niske razine. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.  


Za upite vezane za upise u Dječji vrtić Lekenik, možete nam se obratiti putem e-mail adrese vrtic.lekenik.upisi@gmail.com.




Upisi u dječje vrtiće - korisničke upute za roditelje