Božićna radionica s djecom i obitelji

Božićna radionica s djecom i roditeljima

Božićna radionica održana je 12. prosinca 2022. godine u 17 sati, u prostoru područnog objekta Dječjeg vrtića Lekenik, u Narodnoj knjižnici i čitaonici Lekenik, u skupini s ranim učenjem engleskog jezika, s odgojiteljicama Hrvojkom Turek i Natašom Kadić. Na radionici su sudjelovala djeca i roditelji, te odgojiteljice. Odaziv roditelja i djece je bio velik, roditelji djece koja pohađaju našu odgojno-obrazovnu skupinu se uvijek rado odazovu našim inicijativama i uključe u organizirane aktivnosti.

Roditelji su se potrudili, zajedničkim snagama, prikupiti što više materijala za izradu kostima povodom nastupa na Božićnom koncertu koji se održava 17. prosinca, a za sav ostali materijal pobrinuo se Dječji vrtić Lekenik.

Veliki naglasak stavlja se na suradnju roditelja i odgojitelja, a kvaliteta ustanove za rani odgoj i obrazovanje temelji se upravo na zajedničkom radu odgojitelja, stručnjaka te roditelja. Vrtić i obitelj su suradnici radi postizanja cilja koji im je zajednički, cilj je odgoj djeteta.

Dragim roditeljima od srca hvala na velikom odazivu, druženju i radu, predivno je imati ovakvu suradnju!

Djeca su nam zaplesala i zapjevala, pomagali su svojim roditeljima u izradi te sami osmišljavali svoje kostime, roditelji su ih u tome podupirali i pomagali.

Tekst pripremila odgojiteljica u programu s ranim učenjem engleskog jezika, Nataša Kadić


Kako nam je bilo na radionici pogledajte u galeriji fotografija.