Obavijest - ljetna organizacija rada - 2023. godina

DJEČJI VRTIĆ LEKENIK

Hermanna Gmeinera 1, Lekenik

LJETNA ORGANIZACIJA RADA

Poštovani roditelji, skrbnici, SOS mame i tete!

U skladu s ljetnom organizacijom rada, od petka, 23. lipnja 2023. godine zatvara se područni objekt:

1.      Zagrebačka 25b, Lekenik (prostor Osnovne škole Mladost, Lekenik) – ostaje zatvoren do 10. srpnja

Područni objekt na adresi Hermanna Gmeinera 2, Lekenik (prostor Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik) zatvara se od 3. srpnja do početka nove pedagoške godine, 2. rujna.

Važna napomena:

Sukladno provedenim anketama o dolaznosti djece u ljetnim mjesecima, u periodu od 1. do 18. kolovoza 2023. godine zatvaraju se i područni objekt u prostoru Osnovne škole Mladost, Lekenik kao i centralni objekt Vrtića na adresi Hermanna Gmeinera 1 radi korištenja kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika vrtića.

U periodu od 23. do 30. lipnja 2023. godine, odgojno-obrazovni rad je organiziran u 4 odgojno obrazovne skupine po sljedećem rasporedu: u centralnom objektu borave djeca iz jasličke odgojno-obrazovne skupine, mlađe odgojno-obrazovne skupine te srednje odgojno-obrazovne skupine. Djeca koja pohađaju stariju odgojno-obrazovnu skupinu i odgojno-obrazovnu skupinu s programom ranog učenja engleskog jezika borave u područnom objektu u prostoru Nacionalne knjižnice i čitaonice Lekenik.

U periodu od 3. do 7. srpnja 2023. godine, odgojno-obrazovni rad je organiziran u 3 odgojno-obrazovne skupine. Neposredni odgojno-obrazovni rad realizirat će se u centralnom objektu Vrtića, na adresi Hermanna Gmeinera 1 i to kako slijedi:

  •  jaslička odgojno-obrazovna skupina i mlađa odgojno-obrazovna skupina
  •  srednja odgojno-obrazovna skupina
  • starija odgojno-obrazovna skupina i odgojno-obrazovna skupina s programom ranog učenja engleskog jezika

U periodu od 10. do 14. srpnja 2023. godine, odgojno-obrazovni rad je organiziran u 4 odgojno obrazovne skupine po sljedećem rasporedu: u centralnom objektu borave djeca iz jasličke odgojno-obrazovne skupine, mlađe odgojno-obrazovne skupine te srednje odgojno-obrazovne skupine. Djeca koja pohađaju stariju odgojno-obrazovnu skupinu i odgojno-obrazovnu skupinu s programom ranog učenja engleskog jezika borave u područnom objektu u prostoru Osnovne škole Mladost, Lekenik

U periodu od 17. do 28. srpnja 2023. godine, odgojno-obrazovni rad je organiziran u 3 odgojno-obrazovne skupine. Neposredni odgojno-obrazovni rad realizirat će se u centralnom objektu Vrtića, na adresi Hermanna Gmeinera 1, i to kako slijedi:

  • jaslička odgojno-obrazovna skupina
  • mlađa odgojno-obrazovna skupina i srednja odgojno-obrazovna skupina
  • starija odgojno-obrazovna skupina i odgojno-obrazovna skupina s programom ranog učenja engleskog jezika

U periodu od 21. do 31. kolovoza 2023. godine, odgojno-obrazovni rad je organiziran u 2 odgojno-obrazovne skupine. Neposredni odgojno-obrazovni rad realizirat će se u centralnom objektu Vrtića, na adresi Hermanna Gmeinera 1, i to kako slijedi:

  • jaslička odgojno-obrazovna skupina i mlađa odgojno-obrazovna skupina
  • srednja odgojno-obrazovna skupina, starija odgojno-obrazovna skupina i odgojno-obrazovna skupina s programom ranog učenja engleskog jezika

Organizacija rada podložna je promjenama!

Hvala na razumijevanju! Želimo Vam ugodan odmor!