Upisi u Dječji vrtić Lekenik - važna informacija

Poštovani roditelji,

slijedom povećanog broja upita vezanih za upise u Dječji vrtić Lekenik, obavještavamo Vas da se Zahtjevi za upis mogu predati najkasnije do 23. lipnja 2023. godine u 12:00 sati.

Osim toga, molimo Vas da na poveznici https://www.vrtic-lekenik.hr/site/content?id=525&slug=upisi-u-djecji-vrtic-lekenik-za-pedagosku-godinu-2023-2024 gdje su navedene sve informacije i dokumentacija o upisima posebno obratite pažnju na sljedeće dokumente: Odluka Osnivača o načinu ostvarivanja prednosti prilikom upisa djece u Dječji vrtić Lekenik i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o upisu 

Nakon prijave u sustav e-Upisi su Vam ponuđeni svi kriteriji iz Odluke Osnivača o načinu ostvarivanja prednosti prilikom upisa djece u Dječji vrtić Lekenik. Potrebno je odabrati sve kriterije koji se odnose na Vaše dijete i po potrebi učitati dokumentaciju kojom potvrđujete taj kriterij (ako nije automatski povučena iz sustava). Ukoliko tijekom obrade Zahtjeva uočimo da je potrebna njegova nadopuna, otključat ćemo ga i o tome Vas informirati putem maila na adresu koju ste naveli u Zahtjevu.