Donacija za stare i nemoćne župljane župe sv. Ivana Krstitelja

Tijekom mjeseca prosinca u našem vrtiću organizirano je prikupljane raznih potrepština kao što su ulje, šećer, sol, riža, higijenske potrepštine i slično. Odaziv roditelja bio je doista velik i prikupljeno je mnogo paketa, na čemu se od srca zahvaljujemo.

Dana 15. prosinca organiziran je prijevoz  svega prikupljenog do crkve Sv. Ivana Krstitelja, dok su djeca u pratnji svojih odgojiteljica prošetala do crkve. Srednja odgojno-obrazovna skupina ovu šetnju iskoristila je i za svoj projekt „Promet“, pri čemu su ponavljali pravila ponašanja u prometu. Srednju odgojno-obrazovnu skupinu vodile su odgojiteljice Ivana Ćosić i Silvija Čović, a pridružila su im se i djeca starije odgojno-obrazovne skupine s odgojiteljicama Ivanom Pavišić i Ivanom Benko te pedagoginja Marina Antunović.

Ispred crkve dočekao ih je velečasni Tugomil Radiček, koji se prije svega zahvalio na vrijednoj donaciji, velikom srcu djece i roditelja, te Vrtiću kao ustanovi, koji od najranije dobi uči djecu kako ovaj svijet možemo učiniti ljepšim i boljim te da nam nisu potrebne velike stvari već mala djela ljubavi. Djeca su uz pomoć svojih odgojiteljica i svećenika, te našeg domara Drage u crkvu unijela sve pakete, te još sa svećenikom razgovarala i fotografirala se.

Sretni i zadovoljni učinjenim, vratili su se u svoje skupine na zasluženi ručak!

Još jednom hvala svima, ponovno smo dokazali da je suradnja roditelja i vrtića vrlo vrijedna, nadamo se da će mnogima ova donacija donijeti osmjeh na lice te ugodne, bezbrižne i mirne blagdane!

Tekst pripremila odgojiteljica u programu engleskog jezika Nataša Kadić