Obavijest za roditelje – rad vrtića od 11.-15.siječnja 2021.

Poštovani i dragi roditelji, SOS mame i tete,


javljamo vam kako će idući tjedan u razdoblju od 11. do 15. siječnja sva djeca boraviti u centralnom objektu vrtića na lokaciji H. Gmeinera 1.

Dječji vrtić Lekenik proveo je vježbu evakuacije u koju su bili uključeni svi djelatnici, a koju je predvodila voditeljica zaštite na radu. Prema tome, ukoliko dođe do potresa jačeg intenziteta postupat će se prema planu evakuacije. U tom ćete slučaju biti informirani od strane odgojiteljica putem službenih telefona i putem e-učionice. Ukoliko dođe do evakuacije, zbirno mjesto svih djelatnika i djece, odnosno mjesto gdje ćete moći preuzeti svoje dijete bit će livada izvan vrtića (za centralni objekt će to biti livada koja se nalazi pored vrtićkog dvorišta, koja vam se nalazi s lijeve strane ceste kada dolazite prema vrtiću), (a za područne objekte djeca i djelatnici će se nalaziti na livadi nasuprot Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik).

Dječji vrtić Lekenik osigurao je potrebne deke i vodu za te situacije. Uz to, molimo vas da svako dijete sa sobom u vrtić nosi ruksak u kojemu se nalaze:

-rezervna odjeća

-rezervna obuća

-boca vode 0,5 L

-suhe slane grickalice – jedno pakovanje (pereci ili krekeri)


Za sve daljnje informacije pratite web stranicu i e-učionicu. Također, ovaj raspored rada vrijedi za sljedeći tjedan, a nakon toga o idućem rasporedu ćete biti pravovremeno obaviješteni.


Ostanite dobro,

Stručni tim Dječjeg vrtića Lekenik