Druženja i dodjela diploma predškolcima u Dječjem vrtiću Lekenik

Sve odgojno – obrazovne skupine našeg vrtića organizirale su druženja i dodjele diploma predškolcima. Tako smo se u veselom i razigranom ozračju oprostili od naših ovogodišnjih predškolaca. 

Bila su to druženja prožeta igrom, plesom i zabavom. Svaka odgojno – obrazovna skupina organizirala je druženje te ga koncipirala i osmislila kroz niz igara prilagođenih uzrastu djeteta. Bilo je tu igara s notom natjecateljskog duha, ali najvažnije je ipak dobro se zabaviti. Cilj nam je bio, između ostalog, projicirati jedan dan u vrtiću i u tome smo uspjeli. Kroz mnoštvo aktivnosti djeca su razvijala suradnju među vršnjacima, koordinaciju, koncentraciju i pozitivnu sliku o sebi. Bilo je to nezaboravno iskustvo i druženje u ozračju međusobnog povjerenja i suradnje. Sve to roditelji, SOS mame i tete mogli su doživjeti na platformi e-učionice.

       

Nasmijani, razigrani i spremni za školu napuštaju nas naši dragi predškolci. Na tom putu novih školskih izazova, briga i uzbuđenja želimo im puno uspjeha, a roditeljima, SOS mamama i tetama od srca se zahvaljujemo na suradnji i doprinosu u ostvarenom odgojno – obrazovnom procesu. 

 

Tekst pripremila odgojiteljica u programu engleskog jezika Nataša Kadić